Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/templates/system/css/system.css) is not within the allowed path(s): (/home/fotobooth01/:/tmp/:/var/tmp/:/opt/alt/php81/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/php74/lib/:/usr/local/php81/lib/:/usr/local/php80/lib/:/usr/local/php74/lib/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/lib/php/) in /home/fotobooth01/domains/funfotobooth.nl/public_html/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649

Meer informatie? Neem contact met ons op!   info@fun-fotobooth.nl   +31 (06) - 34 72 34 55

Blog

Blijft op de hoogte van ons laatste nieuws!

We hebben in samenwerking met de organisatie van de Boete-Geweune-Binnen-Zitting, Business in Limburg, de gasten een extra leuke avond bezorgd! De middag begon met een stevige maaltijd, aansluitend was er een divers programma. De aanwezigen hebben de hele middag mogen genieten van optredens variërend van buuttenreedners en danseressen tot zanger(essen) als Toni Willé, Erwin en Romy Monteiro.

Lees meer >>

Ben je een bruiloft aan het plannen? Dan ben je op je zoektocht naar leuke dingen om je feest mee aan te kleden de fotobooth vast al tegengekomen. Wij noemen het fotobooth, de officiële Engelse benaming is photo booth, en het gaat ook wel eens als fotohokje of fotobox door het leven. Hoe dan ook, het is een perfect attribuut voor je bruiloft. De fotobooths van Fun Fotobooths zien er bovendien prachtig uit, zodat ze goed staan op elke feestlocatie.

Lees meer >>

Locatie

Heystertbaan 40

6044 XW Roermond

 

Maaseikerlaan 98C

3680 Maaseik (België)

Openingstijden

Alle dagen van 08:30 - 23:30 telefonisch bereikbaar.

Per mail 24 uur per dag!

Onze fotobooths zijn 365 dagen per jaar te huur!

Contact

Telefoon: +31 (06) - 34 72 34 55 

Email: info@fun-fotobooth.nl