Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/templates/system/css/system.css) is not within the allowed path(s): (/home/fotobooth01/:/tmp/:/var/tmp/:/opt/alt/php81/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/php74/lib/:/usr/local/php81/lib/:/usr/local/php80/lib/:/usr/local/php74/lib/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/lib/php/) in /home/fotobooth01/domains/funfotobooth.nl/public_html/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649

Meer informatie? Neem contact met ons op!   info@fun-fotobooth.nl   +31 (06) - 34 72 34 55

Blog

Blijft op de hoogte van ons laatste nieuws!

Ben je een bruiloft aan het plannen? Dan ben je op je zoektocht naar leuke dingen om je feest mee aan te kleden de fotobooth vast al tegengekomen. Wij noemen het fotobooth, de officiële Engelse benaming is photo booth, en het gaat ook wel eens als fotohokje of fotobox door het leven. Hoe dan ook, het is een perfect attribuut voor je bruiloft. De fotobooths van Fun Fotobooths zien er bovendien prachtig uit, zodat ze goed staan op elke feestlocatie.

De fotobooth zet je gasten op een losse en grappige manier op de foto. Tijdens de officiële ceremonie of de receptie staan je gasten keurig en serieus op de foto, maar in de fotobooth kunnen ze helemaal los (en het bruidspaar zelf natuurlijk ook). Mede dankzij de leuke attributen zoals brillen, snorren en hoeden. Je kunt zelf een achtergrond of kader kiezen voor de foto's in het thema of de stijl van je bruiloft. Leuk voor in je gastenboek!

Een fotobooth vervangt de fotograaf natuurlijk niet. De fotograaf maakt een reportage van de hele dag, van de ambtenaar van de burgerlijke stand, van de getuigen als ze hun handtekening zetten, van het ja-woord, het omdoen van de ringen, de kus… De fotobooth is voor de grappige foto's en zorgt ervoor dat zelfs gasten die elkaar niet kennen de grootste lol hebben met elkaar.


Locatie

Heystertbaan 40

6044 XW Roermond

 

Maaseikerlaan 98C

3680 Maaseik (België)

Openingstijden

Alle dagen van 08:30 - 23:30 telefonisch bereikbaar.

Per mail 24 uur per dag!

Onze fotobooths zijn 365 dagen per jaar te huur!

Contact

Telefoon: +31 (06) - 34 72 34 55 

Email: info@fun-fotobooth.nl