Warning: is_file(): open_basedir restriction in effect. File(/templates/system/css/system.css) is not within the allowed path(s): (/home/fotobooth01/:/tmp/:/var/tmp/:/opt/alt/php81/usr/share/pear/:/dev/urandom:/usr/local/php74/lib/:/usr/local/php81/lib/:/usr/local/php80/lib/:/usr/local/php74/lib/:/usr/local/php56/lib/:/usr/local/lib/php/) in /home/fotobooth01/domains/funfotobooth.nl/public_html/libraries/src/Filesystem/File.php on line 649

Meer informatie? Neem contact met ons op!   info@fun-fotobooth.nl   +31 (06) - 34 72 34 55

Fotobooths

Bekijk onze verschillende modellen en opties!

Bruiloften

Wie gaat trouwen, gaat op zoek naar ideeën om er een onvergetelijk feest van te maken. Met Fun Fotobooth heb je gegarandeerd succes. Door het prachtige design van de selfiezuil en de selfiespiegel passen de Fotobooths altijd op je feestlocatie. Met een Fotobooth komt het feest meteen op gang. Een foto met een achtergrond de stijl of het thema van uw bruiloft, is de perfecte manier om uw gasten te bedanken voor hun komst. Vrienden, familieleden en collega's kunnen een foto in het gastenboek plakken, zodat u later uitgebreid en vooral met een big smile kan terugkijken.

Evenementen

Iets te vieren? Voor ieder evenement -van verjaardag tot festival en van braderie tot jubileum- zijn onze fotobooths dé smaakmaker! De sfeer op een evenement is altijd al goed, maar wordt met onze Magische Selfiespiegel of Retro Selfiezuil nog veel beter. De Fun Fotoboots maken gegarandeerd een flitsende indruk op alle gasten. Mensen die elkaar nog nooit gezien hebben, gaan ineens samen op de foto. Dat levert hilarische plaatjes op, mede dankzij de bijgeleverde accessoires. Let op: foto's maken met onze fotobooths kan verslavend zijn, dus bij een volgend evenement zal er zeker weer vraag naar zijn.

Zakelijk

Een open dag voor (potentiële) klanten, deelname aan een beurs, opening van een nieuwe winkel? Ook zakelijk zijn de Fun Fotobooths uitstekend in te zetten. Bezoekers maken leuke foto's die ze mee naar huis nemen en aan anderen laten zien. Goed voor uw naamsbekendheid en uw imago, want u zet natuurlijk uw logo en slogan op de achtergrond van de foto's. De foto's zijn zo leuk, mede dankzij de props zoals hoeden en brillen, dat de ze makkelijk gedeeld en geliked worden op social media. Een fotobooth levert dus een positieve bijdrage aan de uitstraling, herinnering, sales en after sales.

Magische Selfiespiegel

De Magische Selfiespiegel is het stralende middelpunt van elk feest en ieder evenement. Zodra uw gasten langs de spiegel lopen, nodigen kleurrijke animaties hen uit de spiegel aan te raken en op een avontuurlijke fotoreis te gaan. Het touchscreen is eenvoudig te bedienen en een vriendelijke host zal u daarbij helpen. De Magische Selfiespiegel kan de foto's direct uitprinten in -indien er wifi is- doorsturen naar uw social media accounts. De zijkanten en achterkant van de afdrukken kunt u voorzien van een leuke boodschap, uw logo of een andere reclame-uiting. En dan ook nog eens in de stijl of het thema van het evenement. De fotospiegel biedt interactief amusement bij elke gelegenheid!

Reserveer nu!

Retro Selfiezuil

Door zijn vintage stijl en mooie vormgeving past de Retro Selfiezuil in elk decor. Deze fotobooth is geweldig op bruiloften, jubilea en bedrijfsfeesten. Uitgerust met professionele apparatuur maakt de Retro Selfiezuil de helderste foto's. Dankzij onze fotobooth props gaan uw gasten lekker gek op de foto en wordt er gegarandeerd gelachen. De Retro Selfiezuil is makkelijk te bedienen. De foto's worden direct uitgeprint en -indien er wifi is- kunnen ze direct worden doorgestuurd naar uw social media accounts. De zijkanten en achterkant van de afdrukken kunt u voorzien van een leuke boodschap, uw logo, slogan of een andere reclame-uiting. Voor een flitsend imago!

Reserveer nu!

Locatie

Heystertbaan 40

6044 XW Roermond

 

Maaseikerlaan 98C

3680 Maaseik (België)

Openingstijden

Alle dagen van 08:30 - 23:30 telefonisch bereikbaar.

Per mail 24 uur per dag!

Onze fotobooths zijn 365 dagen per jaar te huur!

Contact

Telefoon: +31 (06) - 34 72 34 55 

Email: info@fun-fotobooth.nl